Het verschil tussen party poppers en normale poppers

01/07/2022
|
84

In deze blog lees je het verschil tussen party poppers en normale poppers, puur vanwege het feit omdat er vaak een misverstand is tussen de twee. Je zoekt op Google naar de een en krijgt de ander, het gebeurt elke dag. Hoewel beide nog wel eens op een feestje worden gebruikt, hebben ze een compleet andere doelgroep. Ben jij dus op zoek naar het verschil tussen deze twee poppers? Dan raden we aan om vooral even door te lezen op de prachtige blog!

Party poppers

Party poppers zijn kleine, ronde speeltjes die zijn ontworpen om feestelijk te knallen! Ze zijn meestal gemaakt van dun papier/plastic en zijn gevuld met confetti, streamers of zelfs kleine speeltjes. Het uiteinde van de party poppers bevatten een vering en een trekkoord. Wanneer je aan het koord trekt, wordt de veer samengedrukt en bouwt de druk zich op. Zodra je het trekkoord loslaat, wordt de veer losgelaten, schiet het papieruiteinde weg en komt de inhoud met een ware kaboem tevoorschijn. Daarna ligt de rotzooi overal en kan je beginnen met de stofzuiger zoeken, want het gaat even duren om op te ruimen. Ondanks dat het rotzooi brengt, is het zeker een leuk idee voor je volgende feestje!

Normale poppers

Normale poppers zijn middelen die ooit hun populariteit hebben vergaard in de LGBTQ+ scene. Hierin werden poppers, zoals deze super rush black label, vaak gebruikt door de volgende effecten:

  • Ze ontspannen de gladde spieren
  • Ze zorgen voor een mentale high
  • Het werkt lustopwekkend, maar alleen als je al lust ervaart

De meeste poppers bevatten een combinatie van drie stoffen, namelijk: amylnitriet, butylnitriet os isobutylnitriet. Zo heeft ook elke popper hun eigen specialiteit. De een focust meer op het ontspannen van de keel en de anus, wat je gladden spieren zijn, de ander focust op de mentale high en de laatste focust op lust opwekken. Maar dat is niet de enige reden dat deze stof gebruikt wordt! In bepaalde jongerenkringen zie je steeds vaker dat ze ook met het uitgaan en als partystof gebruikt worden. Zo worden ze ‘gesnoven’, niet in de traditionele zin, om de mentale roes te ervaren. Eigenlijk inhaleren ze dit, want de vloeistof in het flesje veranderd naar een gas die geïnhaleerd kan worden via de neus. Er zijn wel al vaker momenten voorgekomen waarin men de neus van binnen geïrriteerd liet raken of zelfs verbrandde, doordat het flesje direct aan de neus gehouden werd.

Heb je wat geleerd? Wil je meer leren? Lees dan eens wat het verschil tussen een hommel en bij is! Of heb je je altijd afgevraagd wat het verschil is tussen een burn out en overspanning? Lees daar alles over in onze blog! En ben je van plan een busje te huren en heb je geen idee wat het verschil is tussen een personenbus is en een bestelbus? Ook dat kun je bij ons leren in deze blog.

Het verschil tussen...  Verschil tussen een kraai en een kauw

Recent

Het verschil tussen IT en ICT

21/11/2023

Het verschil tussen sloten voor binnen- en buitendeuren

20/11/2023

Het verschil tussen een auto huren en leasen

15/11/2023

Het verschil tussen de bij en een wesp

10/11/2023

Het verschil tussen parasieten en wormen bij huisdieren

08/11/2023

Meer in deze categorie

© Copyright Het verschil tussen 2023
hello world!